lördag 12 januari 2008

Ännu en halsduk

Fick lov till att ha något riktigt lätt med mig idag så jag startade på ännu en sådan här halsduk fast denna gång så vart det vit blå och rosa. (bild kommer) för jag har nämligen varit på innebandy match. Gud vad spännande. Snacka om stolt mor för hennes lilla plutt (spelar back) gjorde ett utav målen. Jippi JAAAA ville jag skrika men det vart inte mycket till väsen kom bara lite pip från mig jag annara var jag tyst och det har jag varit sedan den 6 dec och hur länge det skall hålla i sig vet ingen.

Nu tillbaka till stickning. Började faktiskt på mina mocky sockor i går kväll. Jag är nämligen med i Stickameras sockklubb. Har även anmält mig till Stickameras pulsklubb. Bild bevis på sockan och sotarmössan kommer. Ja sotarmössan vart jag klar med i gårkväll och sedan startade jag med aporna. Såg att jag faktiskt har en tröja till mig på ett par av stickorna jag skall ta itu med den oxå även den kommer en bild inom kort.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är du fortfarande hes? Kanske så att du måste var heltyst ett tag. Det kan inte vara lätt. Så irriterande att var hes. Krya på dig

Camilla sa...

Jo Eva jag är fortfarande hes och inte hjälper det att vara heltyst har nämligen försökt och inte blir det bättre.